Smittskyddsåtgärder på Laserdome

Det är viktigt att ingen blir sjuk när de har det kul hos oss. Därför har vi flera åtgärder för att minimera smittspridning och säkerställa en trygg och kul upplevelse.

Desinfektion
Kontinuerlig desinfektion samt sprayning av lokalerna med Zoono Z71 vilken eliminerar virus och bakterier i upp till 28 dagar.

Slutna sällskap
Vi rekommenderar och erbjuder ensamrätt till våra mest populära aktiviteter. Detta innebär att man är själv med sin grupp under sin vistelse hos oss och på så sätt minskar integration med andra grupper. Boka i så fall paket “garanterat/ spela själva” eller kontakta vår eventbokare direkt på laserbokninghisingen@gmail.com så hjälper vi er!

Besök utanför ordinarie öppettider
Vi kan hålla extra öppet för större slutna sällskap mån – onsdagar. Kontakta oss i så fall på laserbokninghisingen@gmail.com

Handdesinfektion
Flera nya stationer med handdesinfektion

Markeringar
För att påminna om att hålla avstånd har vi markeringar i golv samt minimerar kontakt med personal i möjligaste mån.

 

Precis som vanligt tror vi starkt på att glädje och rörelse är bland det viktigaste vi har och i dessa tider viktigare än någonsin. Har ni minsta fundering så tveka inte att höra av er till oss.

Ta hand om er och varandra!

 

Bokningar

Har du frågor kring din bokning är du välkommen att maila oss direkt på laserbokninghisingen@gmail.com. Eller ring oss på telefon 031-155105