Med anledning av Covid-19

Den senaste tiden har minst sagt varit, och är oroväckande. Hela världen har stannat upp och det är oroliga tider och ingen vet hur närmsta tiden kommer utveckla sig.
Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och gör vad vi kan för att minimera risker för spridning av virus. Vi har kraftigt begränsat antal platser samt öppettider. Vi välkomnar alla friska gäster och uppmanar alla med minsta symptom samt de som är i riskgrupper att stanna hemma. Självklart gäller detta även oss i personalen.

Handdesinfektion finns tillhands hos oss för att vi alla skall kunna upprätthålla en god handhygien. Som extra säkerhetsåtgärder desinficerar vi även regelbundet utrustning, handtag, knappsatser m.m.
Vi erbjuder ensamrätt till våra mest populära aktiviteter. Detta innebär att man är själv med sin grupp under sin vistelse hos oss och på så sätt minskar integration med andra grupper. Boka i så fall paket “garanterat/ spela själva” eller kontakta vår eventbokare direkt på laserbokning.hbg@gmail.com så hjälper vi er!

Precis som vanligt tror vi starkt på att glädje och rörelse är bland det viktigaste vi har och i dessa tider viktigare än någonsin. Gemensamt tar vi oss ur detta starkare än tidigare! Har ni minsta fundering så tveka inte att höra av er till oss.

Ta hand om er och varandra!

Bokningar

Har du frågor kring din bokning är du välkommen maila direkt till oss på laserbokninghisingen@gmail.com.

Eller slå en signal på 031-155105